1 ANY AL CREDA! – ¡1 AÑO EN EL CREDA!

image (1)

Avui cedeixo la paraula al Jordi!

Ja fa temps que em venia de gust posar per escrit quatre paraules que em rondaven pel cap, i he pensat: on millor fer-ho que al pumpumpep?

Avui fa just un any que vam tenir la sort i el plaer de començar a acompanyar al Pep a les sessions del CREDA Jordi Perelló de Sabadell (Pels que no hi esteu massa familiaritzats, CREDA són les sigles de: Centre de Recursos Educatius per a Deficients Auditius).

Ha estat un any molt dur per nosaltres. Un any amb complex de muntanya russa emocional sense frens i desbocada, però gràcies a la feina d’una colla de professionals “como la copa de un pino” de qui només puc tenir paraules d’agraïment, estima i respecte, el Pep ha experimentat una evolució que supera de bon tros qualsevol expectativa que ens haguéssim pogut crear.

Tots ens queixem (i jo el primer) de les misèries del nostre país, i de les coses que van malament, però el CREDA funciona. I funciona molt bé!

Segurament els recursos de què disposen no són ni de bon tros els necessaris, però aquesta manca la supleixen, amb escreix, amb la seva qualitat humana i amb la seva dedicació en fer que la vida de molts nens i nenes (i pares!) sigui molt millor des del moment en que passen a formar part del seu dia a dia.

Així doncs, només em queda dir: PER MOLTS ANYS!

I moltes gràcies!

Jordi 

—-

¡Hoy cedo la palabra a Jordi!

Ya hace tiempo que tenía ganas de poner por escrito cuatro palabras que me rondaban por la cabeza, y he pensado: ¿Dónde mejor hacerlo que en pumpumpep?

Hoy hace justo un año que tuvimos la suerte y el placer de empezar a acompañar a Pep a las sesiones del CREDA Jordi Perelló de Sabadell (Para los que no estáis muy familiarizados, CREDA son las siglas de: Centro de Recursos Educativos para Deficientes Auditivos).

Ha sido un año muy duro para nosotros. Un año con complejo de montaña rusa emocional sin frenos y desbocada, pero gracias al trabajo de un puñado de profesionales como la copa de un pino, de quien solo puedo tener palabras de agradecimiento, estima y respeto, Pep ha experimentado una evolución que supera de largo cualquier expectativa que nos hubiéramos podido crear.

Todos nos quejamos (y yo el primero) de las miserias de nuestro país, y de las cosas que van mal, pero el CREDA funciona. ¡Y funciona muy bien!

Seguramente los recursos de que disponen no son ni mucho menos los necesarios, pero ésta falta, la suplen, y con creces, con su cualidad humana y con su dedicación en hacer que la vida de muchos niños y niñas (¡y padres!) sea mucho mejor desde el momento en que pasan a formar parte de su día a día.

Así pues, solo me queda decir: ¡MUCHAS FELICIDADES!

¡Y muchas gracias!

Jordi

Anuncis

2 pensaments sobre “1 ANY AL CREDA! – ¡1 AÑO EN EL CREDA!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s