Fi de curs! – Final de curso

2

S’ha acabat el curs escolar, i a casa hem volgut agraïr la feina ben feta amb un pastís i una carta!

A tot l’equip del CEIF Espronceda:

De  part de la nostra família us volem agrair la feina feta durant aquest any.

Sabem que tenir al Pep al vostre centre us va suposar un repte al principi, ja que pel que tenim entès ha estat el vostre primer alumne amb dèficit auditiu (sord vaja).

Per part nostra us volem dir que heu estat més que a l’alçada, i no opinem així només nosaltres (que ens guanya la part emocional a la tècnica), des del CREDA també ens han dit moltes vegades que estan encantats de col.laborar amb vosaltres i que és un luxe venir a l’escola.

L’evolució del Pep ve donada per tres factors:

– Família.

– CREDA.

– Escola.

Els dos primers venen fixats. El Pep té la família que té i vulgui o no (espero que no) no la pot canviar. El CREDA ve marcat pel lloc a on vius, i tenim moltíssima sort d’estar a Sabadell.
En canvi vosaltres sou l’únic factor variable, l’únic que vam poder triar.
No us enganyarem. Si la Patty no hagués treballat aquí molt possiblement el Pep hagués anat a una altre escola. Però el fet és que ella està aquí, i hem tingut la sort d’anar-hi a parar!
Ens encanta la vostra metodologia, ens encanta com tracteu als infants, com els feu partíceps, com alimenteu la seva autonomia… en definitiva, ens encanta el vostre “rollito”!
I parlant només del Pep, ens heu fet sentir especials sense fer-nos sentir diferents, i això per nosaltres és molt important. Sempre intentem tractar el tema de la sordesa i els implants del Pep amb la major naturalitat possible, ja que és una cosa que forma part del nostre dia a dia. Però l’entorn no sempre ens ho fa possible.
Sense cap tipus de mala fe a vegades et volen ajudar tant, o estan tant a sobre teu que et fan sentir diferent. Que ja sabem que el Pep ho és, però un diferent que fa mal.
I puc dir que aquí MAI ens hem sentit així. Tot al contrari!
Volem fer menció especial a la Olaya, que ha estat un referent pel Pep durant tot el curs, i sabem que s’ha esforçat molt per donar-li l’entorn necessari. I realment, vist el resultat, ha fet un treball excel·lent!
I a l’altra profe del Pep, la Noemí, gràcies per ser tant dolça i atenta sempre.
També a la Pattytieta, que mai podrem pagar-li les hores extres que fa amb el Pep!
I a la resta; Alícia, Carmeta, Ester, Laura, Luís, Mayte, Mireia, Neus, Victor i Xavi. Que tot i no estar directament amb ell, sou part d’aquest equipassu!
Ens veiem l’any vinent!!
Jordi, Laura i Pep.
De tot cor, moltes gràcies nois!
3
Se ha terminado el curso escolar, y des de casa hemos querido agradecer el trabajo bien hecho con un pastel y una carta!
A todo el equipo del CEIF Espronceda:
De parte de nuestra familia os queremos agradecer el trabajo hecho durante este año.
Sabemos que tener a Pep en vuestro centro os supuso un reto al principio, ya que por lo que tenemos entendido ha sido vuestro primer alumno con déficit auditivo (sordo vamos).
Por nuestra parte os queremos decir que habéis estado más que a la altura, y no somos los únicos que lo opinamos (a nosotros nos gana la parte emocional a la técnica), des del CREDA también nos han dicho muchas veces que están encantados de colaborar con vosotros y que es un lujo venir al centro.
La evolución de Pep viene dada por tres factores:
– Familia
– CREDA
– Escuela
Los dos primeros vienen fijados. Pep tiene la familia que tiene y quiera o no (espero que no) no la puede cambiar. El CREDA viene marcado por el sitio donde vives, y tenemos mucha suerte de estar en Sabadell.
En cambio vosotros sois el único factor variable, el único que pudimos elegir.
No os engañaremos. Si la Patty no trabajara aquí, muy posiblemente Pep hubiera ido a otro cole. Pero el hecho es que ella está aquí, y hemos tenido, y hemos tenido la suerte de acabar aquí!
Nos encanta vuestra metodología, nos encanta como tratáis a los niños, como los hacéis partícipes, como alimentáis su autonomía… en definitiva, nos encanta vuestro “rollito”!
Y hablando solo de Pep, nos habéis hecho sentir especiales sin hacernos sentir diferentes, y eso para nosotros es muy importante. Siempre intentamos tratar el tema de la sordera y los implantes de Pep con la mayor naturalidad posible, ya que es una cosa que forma parte de nuestro día a día. Pero el entorno no siempre lo hace posible.
Sin ningún tipo de maldad a veces te quieren ayudar tanto, o están tan encima tuyo que te hacen sentir diferente. Que ya sabemos que Pep lo es, pero un diferente que duele.
Y puedo decir que aquí NUNCA nos hemos sentido así. Todo lo contrario!
Queremos hacer una mención especial a Olaya, que ha sido un referente para Pep durante todo el curso, y sabemos que se ha esforzado mucho para darle el entorno necesario. Y realmente, visto el resultado, ha hecho un trabajo excelente!
Y a la otra profe de Pep, Noemí, gracias por ser siempre tan dulce y atenta.
También la Pattytieta, que nunca podremos pagarle las horas extras que hace con Pep!
Y al resto: Alicia, Carmeta, Ester, Laura, Luís, Mayte, Mireia, Neus, Victor, Xavi y Yolanda. Que aunque no estáis directamente con el, sois parte de este equipazo!
Nos vemos el próximo curso!
Jordi, Laura y Pep.
 1
De todo corazón, muchas gracias chic@s!
4

La Laia i el Pep a la festa de fi de curs! ❤ Laia y Pep en la fiesta de fin de curso! ❤

Anuncis

Un pensament sobre “Fi de curs! – Final de curso

  1. Patty diu:

    La sort,sort,sort,sort l’hem tingut nossltres de poder gaudir de la companyia del Pep durant tot el curs al cole! Ho hem passat molt bé junts i personalment, he anat a treballar més happy!!!!! 🙂 i encara ens queda un sencer! A por el!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s