Ja som aquí! – ¡Ya estamos aquí!

p1090504

Ja s’han acabat les vacances… Per mi ja fa unes setmanes, i pel Pep tot just fa uns dies.

Com heu pogut observar per la poca activitat al bloc i al facebook, han estat uns dies de desconnexió total. La veritat és que ho necessitàvem!

Tot i així han estat unes vacances agredolces… ens ho hem passat molt bé a la platja i a la muntanya, però a mitjans d’agost l’avi Lluís, el besavi del Pep i avi del Jordi, ens va deixar.
Sempre ha existit una connexió especial entre l’avi i el Pep, potser era fraternitat entre sords… al Pep li feia molta gràcia veure que l’avi també portava un aparell a les orelles!
El fet és que quan l’avi veia al Pep se li il·luminava la cara amb un somriure, i al Pep se li despertava una tendresa al tocar-lo i acariciar-lo que poques vegades demostra.
El vam acomiadar com es mereixia, i el Pep sap que esta al cel, amb l’avi Santiago , la Nona i la Tila.

El Pep aquest estiu ha gaudit com cap altre de l’aigua. Crec que el Jordi i jo ens haurem dit l’un a l’altre més de mil cops “Sort de l’aqua (accessori per l’aigua de l’implant)… sinó no sé que haguéssim fet!”. El tio és totalment aquàtic, ja sigui platja o piscina, i gaudeix fent la mona com diu ell…

Però bé, els dies de platja i  piscineta han quedat enrere… ja ha començat el cole!

Jo personalment porto fatal el tema… últimament em dona la sensació que els dies son anys, i que el Pep creix per moments.
A més em fa pànic pensar en l’escola del grans, ho visualitzo com una mega estructura i veig al Pep petitó petitó… i sense la tieta! Que ha estat el seu àngel de la guarda els dos anys d’escola bressol. En part culpo de sentir-me així a l’escola bressol, perquè ens han tractat tan bé al Pep i a nosaltres, hem estat tan com a casa… que em fa por sortir d’aquesta seguretat. Però bé… hem de volar del niu!

Portem poquets dies de cole nou, però fins ara puc dir que les sensacions són molt bones. El Pep hi va content, té els seus moments d’enyorança, però crec que és normal i sa que els tingui. Esta fent l’adaptació amb el seu pare, i és xulíssim el vincle de col·leguis que han creat… M’encanta (alhora que els envejo mil…)!

De moment les pors per no haver triat una escola d’agrupament de sords estan controlades… Fins ara l’escola esta 100% implicada en preparar-se davant el repte de tenir un alumne sord (és el primer que tenen). Estem seguríssims que se’n sortiran… i amb nota!

Respecte al tema de l’escola inclusiva ahir a TV3 van donar aquesta notícia… em va emocionar molt.
Sempre he pensat que viure, aprendre i créixer al costat dels Peps és una sort que tenim… i veig que no sóc l’única que ho penso! 🙂


Ya se han acabado las vacaciones… Para mí hace unas semanas y para Pep hace unos días.

Como habéis podido observar por la poca actividad del blog y del facebook, han sido unos días de desconexión total. La verdad es que lo necesitábamos!

Aun así han sido unas vacaciones agridulces… nos lo hemos pasado muy bien en la playa y en la montaña, pero a mediados de agosto l’avi Lluís, el bisabuelo de Pep y abuelo de Jordi, nos dejó.
Siempre ha existido una conexión especial entre l’avi y Pep, quizás era fraternidad entre sordos… a Pep le hacía mucha gracia que l’avi también llevara un aparato en las orejas!
El hecho es que cuando l‘avi veía a Pep, se le iluminaba la cara con una sonrisa, y a Pep se le despertaba una ternura al tocarlo y acariciarlo, que pocas veces demuestra.
Lo despedimos como se merecía, y Pep sabe que está en el cielo, con el avi Santiago, la Nona i la Tila.

Pep este verano ha disfrutado como ningún otro del agua. Creo que Jordi y yo nos habremos repetido más de mil veces “Suerte del aqua (accesorio para el agua)… sino no sé qué hubiéramos hecho!”. El tío es totalmente acuático, ya sea playa o piscina, y disfruta haciendo la mona como dice él…

Pero los días de playa y piscina han quedado atrás… ¡ya ha empezado el cole!

Yo personalmente llevo fatal el tema… últimamente me da la sensación que los días son años, y que Pep crece por momentos.

Además me da pánico pensar en el cole de los grandes, lo visualizo como una mega estructura y veo a Pep pequeñito pequeñito… ¡y sin la tieta! Que ha sido su ángel de la guarda estos años de jardín de infancia. En parte culpo de sentirme así al cole de la tieta… porqué nos han tratado tan bien a Pep y a nosotros, hemos estado tanto como en casa… que me da miedo salir de esta seguridad. Pero…tenemos que volar del nido!

Llevamos poquitos días de cole nuevo, pero hasta ahora puedo decir que las sensaciones son muy buenas. Pep va contento, tiene sus momentos de añoranza, pero creo que es normal y sano que los tenga. Está haciendo la adaptación con su padre, y es chulísimo ver el vínculo de coleguis que han creado… ¡Me encanta (a la vez que los envidio mucho…)!

De momento los miedos por no haber elegido un colegio de agrupamiento de sordos estan controlados… Hasta ahora el colegio esta 100% implicado en prepararse para el reto de tener un alumno sordo implantado (es el primero que tienen). Estamos segurísimos que lo conseguirán… ¡y con nota!

Respecto al tema de los colegios inclusivos, en TV3 dieron esta notícia… me emocionó mucho.
Siempre he pensado que vivir, aprender y crecer al lado de Peps es una suerte… ¡y veo que no soy la única que lo pienso! 🙂

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s